Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Засоби захисту шкіри



Ізолюючі ЗЗШ виготовляються з повітронепроникних матеріалів, звичайно зі спеціальної еластичної і морозостійкої прогумованої тканини.

Захисний комбінезон складається зі зшитих в одне ціле куртки штанів і каптура. Костюм відрізняється від комбінезона тим, що куртка з каптуром і штани виготовлені роздільно.

Легкий захисний костюм Л-1 складається із сорочки з каптуром, штанів, що зшили разом із панчохами, двопалих рукавичок і підшоломника, Л-1 використовується в розвідувальних підрозділах ЦО.

Загальновійськовий захисний комплект (ЗЗК) складається з захисного плаща ОП-1 і захисних панчох, рукавичок, захисний плащ має рукави і каптур. Підошва захисних панчоха має гумову основу. Панчохи надягають поверх звичайного взуття і кріпляться до ніг за допомогою хлястиків, а до поясного ременя - за допомогою тасьомок.

ЗЗК у залежності від того, для яких цілей його використовують, може бути застосований у вигляді накидки (при захисті від РВ, ОВ і БС), надягнутим у рукава (при виконанні робіт із знезаражування техніки і транспорту) і у вигляді комбінезона (при діях в осередках поразки, проведенні рятувальних робіт).

Фільтруючі засоби захисту шкіри являють собою бавовняний одяг (комбінезон), просочену спеціальними хімічними речовинами (імпрегніровану). При цьому повітропроникність матеріалу зберігається, а пари 0В при проходженні через тканину поглинаються спеціальною пропиткою.

Комплект захисного фільтруючого одягу - 3ФО-58 складається з комбінезона особливого покрою, онуч, чоловічої натільної білизни і підшоломника. Крім того, у комплекті є онучі неімпрегніровані, щоб охороняти шкіру на ногах від подразнення. 3ФО-58 застосовується в комплекті з протигазом, гумовими чоботами і рукавичками, 3ФО-58 забезпечується особовий склад санітарних дружин.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 531 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...