Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аналіз одержаних результатів. Висновки і рекомендації. За результатами роботи роблять висновок про вплив співвідношення цукру і патоки на видиму масову частку сухих речовин у цукрово-патокових розчинах



За результатами роботи роблять висновок про вплив співвідношення цукру і патоки на видиму масову частку сухих речовин у цукрово-патокових розчинах.

Рис. 4.1. Залежність між видимим і розрахунковим значенням сухих речовин

Робота 4.3. Визначення впливу додання кухонної солі до розчинів цукру на видиму масову частку в них сухих речовин

Короткі відомості

Нині на хлібозаводах з метою механізації процесу, економії сировини, зменшення площі складських приміщень, підвищення якості продукції та культури виробництва цукор-пісок зберігають і витрачають у вигляді цукрового розчину високої концентрації (65–70 %). Для попередження кристалізації цукру в розчин додають кухонну сіль у кількості 2,5 % до маси цукру.

Додання солі в цукрові розчини спричиняє відхилення показань ареометрів і рефрактометрів, градуйованих за чистою сахарозою, від справжнього вмісту СР. У зв’язку з цим треба визначити величину цих відхилень та поправки, які слід вносити під час визначення масової частки СР у цукрово-соляних розчинах.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 318 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...