Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Види витрат, що входять до складу валових витрат



(бухгалтерський підхід, облік та звітність)


Склад валових витрат платника податку (економічний підхід)

Загальний обсяг валових витрат платника податку визначається як сума наведених вище елементів витрат, за умови їх відповідності вимогам та обмеженням, передбаченим законодавчо.

Обчислений розмір валових витрат коригується на суму витрат, які за своїм змістом підлягають виключенню зі складу валових витрат з метою оподаткування.

Таким чином, показник «Валові витрати платника податку» є принципово новим і не ототожнюється з будь-яким показником, що традиційно використовувався.

Відмінні особливості цього показника полягають у наступному:

- Кількісно показник «валові витрати» більший за показник «витрат обігу» підприємства, оскільки охоплює витрати, пов’язані з неторговельними видами діяльності, та показник «поточні витрати», оскільки включає до свого складу ще певне коло витрат торговельних підприємств.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 308 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...