Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

VII.Translate from Ukrainian into English



  1. Ми чули про Інтернет на телебаченні, рекламних роликах і об’явах, читаємо в журналах.
  2. Історія Інтернету почалась в 1969 році.
  3. Винайдення модемів, спеціальних пристроїв, які дозволяють вашому комп’ютеру посилати інформацію через телефонну лінію, відкрило двері в Інтернет для мільйон людей.
  4. Інші служби Інтернет також доступні в мережі: читання новин, які доступні на деяких призначених для цього серверах, інтернет-телефонія, ftp-сервер і так далі.
  5. В багатьох країнах Інтернет може дати бізнесмену надійну, альтернативну дорогим і ненадійним телекомунікаційним мережам систему комунікацій.
  6. Іншою великою серйозною проблемою мережі являється контроль.
  7. Ви можете працювати через Інтернет, грати в азартні або звичайні ігри.
  8. В наш час самою популярною службою Інтернету являється електронна пошта.
  9. Інтернет був воєнним експериментом, розробленим для того, щоб допомогти вижити в ядерній війні, коли все навкруги може бути заражене радіацією і вийти на поверхню для доставки якої-небудь інформації буде небезпечно.
  10. Два комп’ютери в мережі можуть з’єднуватися один з одним до тих пір, доки існує хоча б один маршрут між ними.
  11. В самому початку тільки маленька кількість комп’ютерних систем було підключено до мережі. Пізніше вони були зв’язані в мережу с використанням різних протоколів для з’єднання однієї системи з іншою.
  12. Не дивлячись на це, дані програми не являються ідеальними і їх легко можна зламати.
  13. Інформація, яка вислана по Інтернету, вибирає самий коротший і безпечніший шлях від одного комп’ютера до іншого.
  14. Найважливішою проблемою Інтернету являється безпека.
  15. Дані види послуг вже стали складовою частиною Інтернету, і цьому люди можуть дивитися телевізор, підключений до мережі, читати новини, купувати товари в Інтернет-магазинах, відкривати і закривати банківські рахунки і так далі.




Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 445 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...