Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Внутрішні перевантажувальні станції



На цих станціях перевантажувальні пристрої зосереджуються в одному місці, а парки прийому і відправлення поїздів різної колії й інших станційних пристроїв можуть чи розміщатися на одній об'єднаній станції, чи на різних станціях. Станції вузької колії звичайно тупикові, а станції колії 1520 мм - тупикові чи наскрізні, причому по положенню на мережі ці станції в більшості випадків дільничні чи проміжні.

Рис. 14.6. Схема перевантажувального вузла на стику колії шириною 1520 і 750 мм.

На рис. 14.6, а приведена схема перевантажувального вузла з паралельним розташуванням станції колії 1520 мм, загальних перевантажувальних пристроїв і станції вузької колії. На загальній перевантажувальній площадці 1 розміщені перевантажувальні колії, склади і площадки для різних вантажів, що підлягають перевантаженню в даному пункті. До всіх перевантажувальних пристроїв з однієї сторони підведені колії шириною 1520 мм, з іншого боку – колії шириною 1435 мм. Якщо перевантаженню підлягає який-небудь один вид вантажу (наприклад, ліс, цукровий буряк), схема розміщення перевантажувальних пристроїв спрощується. Для деяких вантажів може бути виділена окрема площадка 2. Для обслуговування пасажирів, що їдуть у поїздах вузької колії, є окрема платформа 3.

Можливі й інші варіанти схеми взаємного розміщення станції і перевантажувальних пристроїв. На рис. 14.6, б показана схема, коли перевантажувальні пристрої розміщені послідовно зі станцією колії 1520 мм, а станція вузької колії розташована послідовно цим пристроям.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 193 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...