Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Щитове прикриття



Щитове прикриття служить для захисту обслуги і механізмів гаубиці від поразки кулями, осколками, а також запобігання розрахунку від дії дульної хвилі при пострілі і складається з: лівої і правої половинок, нижнього щитка.

Рис.81. Щитове прикриття. Загальний вид

Половинки встановлюються під кутом 35о до вертикальної площини і з'єднані з нижнім щитком спеціальними шарнірами, а також за допомогою штанг з'єднуються з верхнім станком. Половинки утворюють між собою виріз для проходу коливаючої частини гаубиці. На лівій половинці зроблені вирізи для панорами прицілу Д726-45; вікно для прицілу прямої наводки ОП4М-45.

На правій половинці з внутрішньої сторони розташований короб для банників. Тут же на осі установлена засувка для кріплення правої штанги, а її інший кінець закріплений на пальці верхнього станка.

Нижній щиток кріпиться до кронштейна верхнього станка, ліворуч кріпиться кишеня для акумуляторів. До верхнього зрізу нижнього щитка ліворуч і праворуч прикріплені по 2-і петлі, на які надіваються половинки щита.На лівій половині щита кріпиться скоба для кабелю електроустаткування. Половинки швидкоз¢ємні, а нижній щит відгвинчується ключем.

Лекція 18

Тема 4. Заняття 4. Нижній станок.





Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 339 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...