Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

III. Обов’язки та права



3.1. Виконавець зобов’язаний:

3.1.1. Письмово підтвердити прийом Замовлення до виконання та довести це до Замовника.

3.1.2. Визначити типи та кількість автомобілів, необхідних для перевезення вантажу, зазначеного в Замовленні.

3.1.3. Забезпечити своєчасну подачу транспортних засобів під завантаження в пункт призначення згідно до Замовлення. Час прибуття автомобіля під завантаження, при внутрішніх перевезеннях, рахується з моменту пред’явлення водієм дорожнього листа в пункті завантаження вантажу.

3.1.4. Подавати під завантаження транспортні засоби в придатному для перевезення конкретного вантажу стані, а також з цілими непошкодженими тентами та можливістю пломбувати причіпи/напівпричіпи, обладнанні системою GPS-моніторингу.

3.1.5. За свій рахунок забезпечити страхування цивільної відповідальності власника транспортного засобу та відповідальності та себе, як перевізника.

3.1.6. Забезпечити матеріалами для закріплення вантажу.

3.1.7. Забезпечити збереження вантажу, по кількості і якості, його цілісність і схоронність з моменту його прийняття для перевезення та до моменту видачі в пункті призначення.

3.1.8. Контролювати правильність оформлення товарно-супровідної документації, цілісність упаковки, відповідність кріплення вантажу вимогам правил безпеки руху і відповідність фактичної кількості вантажних місць, вказаної в товарно-транспортній накладній.

3.1.9. Приймати участь у складанні актів у випадках, передбачених чинним законодавством та вирішує із Замовником претензійні питання.

3.1.10. Інформувати Замовника про місцезнаходження транспортного засобу із вантажем, а також будь - які вимушені затримки та інші непередбачені обставини, що перешкоджають своєчасному перевезенню.

3.1.11. Своєчасно повідомити Замовника про прибуття вантажу в пункт призначення.

3.1.12. Своєчасно доставити вантаж до пункту призначення та видати його Вантажоодержувачеві.

3.1.13. Надати Замовнику для розрахунків за надані Послуги належно оформлений перелік документів, що вказаний в п.п. 2.3., 2.4.

3.1.14. Оперативно повідомити Замовника про закріплення виданих карток системи «Свій-Чужий» за своїми автомобілями.

3.1.15. На вимогу Замовника повернути картки системи «Свій-Чужий».

3.1.16. Оперативно повідомляти Замовника у разі втрати/пошкодження картки системи «Свій-Чужий».

3.1.17. Забороняється передавати картки системи «Свій-Чужий» між автомобілями Виконавця. У разі якщо автомобіль Виконавця перестає надавати послуги попередити про це Замовника протягом години часу та впродовж троьох днів передати картку Системи «Свій-Чужий» Замовнику.

3.1.18. В день звернення Замовника надавати йому данні про переміщення автомобілів Виконавця (в разі встановлення Виконавцем самостійно обладнання системи системиGPS-моніторингу).

3.1.19. Слідкувати та контролювати працівників Виконавця та інших осбі, залучених до надання Послуг, передбачених даним Договором, щодо дотримання та виконання інструкцій Замовника про використання обладнання системи GPS-моніторингу (згідно Додатку № 4 Договору) та системи «Свій-Чужий».

3.2. Виконавець має право:

3.2.1. Відмовитися від приймання вантажу для перевезення, якщо Замовником не підготовлений вантаж чи необхідні документи або ним внесені без попереднього узгодження зміни до реквізитів цих документів.

3.3. Замовник зобов’язаний:

3.3.1. Інформувати Виконавця про особливості маршруту, можливі перешкоди, затримках та інших проблемних ситуаціях.

3.3.2. Погоджувати з Виконавцем ставки на кожну з послуг, що надаються, чи на сукупність послуг, що надаються в цілому.

3.3.3. Завчасно проінформувати Виконавця про вид вантажу.

3.3.4. Передати Виконавцю магнітну картку системи «Свій-Чужий» та провести інструктаж щодо використання даної системи, а саме ознайомити водія з процесом використання картки: 1. Відмітка карткою на комбайні перед початком завантаження автомобіля; 2. Відмітка карткою на власному елеваторі перед початком розвантаження. 3. Звітування контролерові-ревізору про здачу вантажу на сторонніх елеваторах (передача даних, що зазначені в ТТН).

3.3.5. Сприяти повному й раціональному завантаженню транспортних засобів з урахуванням вагових та габаритних обмежень.

3.3.6. Сплатити Виконавцю за надані Послуги встановлену суму.

3.4. Замовник маєправо:

3.4.1. Отримати передбачену цим Договором компенсацію за неналежне виконання зобов’язань Виконавця.

3.4.2. Вимагати від Виконавця дотримання зобов’язань та надання інформації щодо стану надання Послуг (стану перевезення вантажу).

3.4.3. Має право одержати назад зданий до перевезення вантаж, замінити вказаного в перевізному документі Вантажоодержувача (до його видачі адресату), розпорядитися вантажем у разі неприйняття його Вантажоодержувачем чи неможливості видачі його Вантажоодержувачу.

3.5. Податкові зобов’язання Сторін та відповідальність у зв’язку з їх порушенням.

3.5.1. З урахуванням вимог Податкового кодексу України та умов даного Договору, Виконавець зобов’язаний: в день виникнення податкових зобов’язань скласти податкову накладну; протягом 5 календарних днів з моменту складання податкової накладної/розрахунку коригування (надалі – ПН/РК), в будь-якому випадку до моменту реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних (надалі – ЄРПН) погодити її/його зміст із Замовником, а в разі виявлення помилок останнім – здійснити їх виправлення у відповідності до наданих зауважень; протягом 15 календарних днів наступних від дати складання ПН/РК, здійснити реєстрацію погодженої Замовником ПН/РК в ЄРПН; надати, в день реєстрації ПН/РК в ЄРПН, Замовникові таку ПН/РК з квитанцією про її прийняття до ЄРПН у електронній формі за допомогою програмного забезпечення Модуль «М.Е.Doc IS Електронний документообіг»; не вносити будь-яких коригувань в бухгалтерські документи та податкову звітність, що відображає господарські операції за даним Договором, без погодження Замовником; у випадку анулювання реєстрації платника податку на додану вартість, Виконавець зобов’язаний негайно, але не пізніше ніж протягом 8 (восьми) робочих годин з дати такого анулювання, письмово попередити про це Замовника.

3.5.2. До моменту виконання зобов’язань Сторонами по даному Договору, що в підсумку є підставою для складання та реєстрації ПН/РК, Виконавець зобов’язаний утримувати показник åнакл в позитивній вартісній та кількісній величині, що є достатньою для здійснення реєстрації ПН/РК, складеної за результатами здійсненої між Сторонами операції. У випадку, якщо для реєстрації ПН/РК в ЄРПН недостатньо суми грошових коштів, Виконавець зобов’язаний здійснити поповнення такої суми в системі електронного адміністрування (СЕА) в розмірі, що забезпечить належне виконання зобов’язань щодо реєстрації ПН/РК до дня, що передує останньому (п’ятнадцятому) дню для здійснення такої реєстрації.

3.5.3. У разі порушення умов п.п.3.5.1.-3.5.2. цього Договору, включаючи (але не виключно) порушення порядку заповнення (оформлення) ПН/РК, виявлення в них помилок та порушення строків реєстрації ПН/РК в Єдиному реєстрі податкових накладних, Виконавець зобов’язаний сплатити Замовнику, за вимогою останнього, штраф у розмірі 21% (двадцять один відсоток) від суми податкової накладної (Загальна сума з ПДВ зазначена у відповідній податковій накладній), відносно якої виникло порушення, що складена, або має бути складена Виконавцем згідно проведеної операції (сплати попередньої оплати (авансу), поставки товару/виконання робіт/надання послуг) та додатково відшкодувати всю суму понесених витрат та завданих внаслідок такого порушення збитків (в т.ч. суми штрафних санкцій контролюючих органів), за кожний випадок такого порушення. Замовник має право в односторонньому порядку утримати всю суму нарахованих штрафних санкцій з належної до сплати Виконавцеві суми грошових коштів.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 249 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...