Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

II. Ціна Договору, порядок розрахунків



2.1. Ціна Договору дорівнює сумарній вартості наданих Виконавцем та прийнятих Замовником Послуг, пов'язаних із перевезенням вантажу протягом дії цього Договору та відображаться в Актах приймання – передачі наданих послуг.

2.2. Розмір плати за Послуги, що надаються за цим договором, підтверджується у окремих узгоджених Замовленнях, що є невід'ємною частиною цього Договору, і залежить від виду транспортного засобу, виду перевезення, терміновості, маршрутів, тощо.

2.3. Плата за Послуги здійснюється після їх фактичного надання, протягом 30 банківських днів з моменту отримання оригіналів документів, вказаних нижче та факту підписання Актів передачі - прийняття наданих послуг. При відсутності зауважень щодо наданих Послуг за цим Договором, Замовник підписує Акт передачі - прийняття наданих послуг протягом 5 (п’яти) банківських днів після його отримання, а також документів, що підтверджують надання Послуг, а саме два оригінала товарно-транспортної накладної (форма товаро-транспортної накладної додатку №2) з відміткою про отримання вантажу вантажоодержувачем, затваржена форма реєстру (додаток №3). У разі наявності претензій щодо наданих Послуг, Замовник протягом 5 (п’яти) робочих днів з моменту отримання Акту передачі-прийняття наданих послуг, зобов'язаний направити мотивовану відмову від підписання акту.

2.4. Додаткові витрати, що попередньо узгоджені з Замовником та здійснені Виконавцем при виконанні зобов’язань за цим договором, оплачуються Замовником протягом 10 (десяти) днів з моменту отримання Замовником відповідного рахунку та підтверджуючих документів (зокрема, але виключення: платіжних доручень Виконавця про сплату відповідних сум; накладних, рахунків, які видані суб'єктами господарювання, що залучалися до виконання цього Договору, або органами влади).

2.5. На вимогу Замовника Виконавець зобовязуєтьсянадати калькуляцію витрат.

2.6. Датою надання послуг є дата підписання сторонами акту приймання-передачі послуг.

2.7. Місцем постачання послуг є останнє місце розвантаження вантажу зазначене в Замовленні.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 174 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...