Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

I. Предмет договору



Про надання транспортно-експедиторських послуг по перевезенню вантажів автомобільним транспортом

м. Київ «Дата_договору»

Замовник: «Замовник_Господарство_назва», яке є платником «Замовник_Платник_податку», в особі «Замовник_Керівник_посада»«Замовник_Керівник_ПІБ», який діє на підставі «Замовник_Діє_на_основі», та

Виконавець: «Виконавець_Перевізник_назва», який є платником «Виконавець_Платник_податку», в особі «Виконавець_Керівник_посада»«Виконавець_Керівник_ПІБ», який діє на підставі «Виконавець_Діє_на_основі», з другої Сторони, керуючись положеннями чинного законодавства, уклали цей Договір про наступне:

I. Предмет договору

1.1. В порядку та на умовах, визначених цим Договором, Виконавець зобов'язується організувати перевезення вантажу автомобільним транспортом (відповідно із товарно-транспортною накладною) до відповідного пункту призначення у встановлений Договором або Замовленням строк та видати його особі, яка має право на одержання вантажу (Вантажоодержувачу) (надалі – Послуги), а Замовник зобов'язується сплатити за організацію перевезення вантажу встановлену плату.

1.2. Замовник за цим договором може виступати також і Вантажоодержувачем.

1.3. Найменування вантажів, їх обсяг (кількість, вага брутто), місце завантаження, строки (дати) приймання вантажів, дати подачі транспортних засобів під завантаження, пункти призначення, особа-вантажоодержувач, строки доставки та передачі вантажоодержувачам, вартість Послуг та порядок розрахунків та інші умови перевезень, визначаються в разових Замовленнях, які є невід'ємними Додатками до цього Договору (надалі – Замовлення).

1.4. В разі необхідності надання послуг, пов'язаних із перевезенням вантажу та непередбачених в даному Договорі, послуг транспортного експедирування тощо, Сторони мають право укласти Додаткову угоду до цього Договору.

1.5. Виконавець має право залучати до надання Послуг третіх осіб, з якими він уклав відповідні договори перевезень, при цьому залишаючись відповідальним перед Замовником за будь-які дії та/або бездіяльність (включаючи, але не обмежуючись, порушення вимог чинного податкового законодавства), залучених до виконання перевезень третіх осіб, як за власні. Витрати Виконавця на оплату послуг третіх осіб не включаються у вартість наданих ЗамовникуВиконавцем послуг.

1.6. На виконання умов цього Договору, Виконавець може надавати Замовнику додаткові послуги, за попереднім узгодженням з останнім. Умови щодо надання таких послуг Сторони відображають у відповідній додатковій угоді, яка є невід’ємною частиною цього Договору.

1.7. Виконавець зобов’язується залучати для надання Послуг, передбачених даним Договром, транспортні засоби, на яких становлено справне обладнання системи GPS-моніторингу. У випадку відсутності обладнання системи GPS-моніторингу на автотранспорті Виконавця, Замовник на період надання Послуг з перевезення вантажу автомобільним транспортом Замовником встановлює на автотранспорт Виконавця власні термінали передачі даних/системи GPS-моніторингу (без врізання в штатну проводку техніки та без будь-якої зміни конструкції техніки) з підписанням відповідного акту прийому-передачі обладнання GPS-моніторингу. Умови та порядок встановлення системи GPS-моніторингу на автотранспорт Виконавця, права, обов’язки та відповідальність сторін при використанні системи GPS-моніторингу Замовника визначено в Додатку № 4 до даного Договору.

1.8. На період надання послуг з перевезення вантажу Виконавцю передається та оформляється актом прийому-передачі визначена кількість карток системи «Свій-Чужий» Замовника (відповідно до реєстру автомобілів Виконавця). Тільки по даним карткам Виконавець зможе отримати вантаж в місці загрузки та здати його в пункті призначення Вантажоодержувачу. Виконавець (працівники Виконавця) та залучені ним особи до надання Послуг, передбачених даним Договором, повинні дотримуватись інструкцій Замовника щодо використання карток системи «Свій-Чужий».

1.9. Сторони погоджуються, що дані, які отримує Замовник за допомогою системи «Свій-Чужий» під час завантаження/розвантаження (про час завантаження/розвантаження, обсяг вантажу (кількість, вага брутто) та інш.) приймаються Виконавцем беззаперечно та використовуються Сторонами у випадку виникнення спірних питань при втраті або нестачі вантажу під час перевезення.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 266 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...