Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методи контролю. Критерії успішності навчання та засоби її діагностики визначаються Положенням про кредитно-модульну систему організації навчального процесу у Львівському



Критерії успішності навчання та засоби її діагностики визначаються Положенням про кредитно-модульну систему організації навчального процесу у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

Система оцінювання знань студентів за курсом «Проблеми права екологічної безпеки України» включає поточний, модульний та підсумковий семестровий контроль знань (можливе (не обов΄язкове) складення екзамену). Контроль знань здійснюється за кредитно-модульною системою.

Формами поточного контролю є усне опитування (у тому числі експрес-опитування); тестування з теоретичного матеріалу; письмові контрольні роботи з питань лекційного курсу, вирішення завдань, вправ; виступи на семінарських заняттях з доповіддю, рефератом, у дискусії; захист індивідуального науково-дослідного завдання; виконання домашнього завдання; виконання творчих завдань; ділові ігри.

Модульний контроль проводиться у формі письмової модульної контрольної роботи, що складається із 20 тестових та 2 понятійно-аналітичних завдань.

Підсумковий контроль проводиться в кінці семестру після завершення останнього модуля і виставляється як сума балів за поточний контроль та сума складових модулів або в окремих випадках, передбачених Положенням про кредитно-модульну систему організації навчального процесу у Львівському державному університеті внутрішніх справ, як письмова робота по визначених у екзаменаційних білетах питаннях.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 119 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...