Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Критерії оцінювання знань студентів. Для студентів економічних спеціальностей пропонується до виконання ІНДЗ, яке охоплює усі теми навчальної дисципліни «оптимізаційні методи та моделі»



Для студентів економічних спеціальностей пропонується до виконання ІНДЗ, яке охоплює усі теми навчальної дисципліни «Оптимізаційні методи та моделі». Це завдання видається кожному студенту і містить чотири завдання практичного спрямування.

Оцінка за ІНДЗ є обов’язковим компонентом і враховується при виведенні підсумкової оцінки з навчального курсу.

Виконання та захист ІНДЗ оцінюється за такими критеріями:

- логіки, структури, стилю викладу матеріалу;

- самостійність, логічність та деталізація виконання;

- повноти й глибини розкриття завдань;

- наявності ілюстрації (таблиці, рисунки, формули, схеми);

- кількості використаних джерел (не менше десяти);

- наявності висновків, якості оформлення.

При захисті ІНДЗ враховується систематичність та результативність роботи, уміння аргументовано надавати відповіді на поставлені питання, робити висновки та надавати конкретні практичні рекомендації щодо економіко-математичного моделювання.

Оцінювання виконання захисту індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Оптимізаційні методи та моделі» здійснюється за вищезазначеними критеріями:

- оцінка "відмінно" (30-40 балів) ставиться студентові індивідуальна робота якого на 100% відповідає зазначеним критеріям;

- оцінка "добре" (25-25 балів) якщо зміст роботи на 75-90% відповідає зазначеним критеріям;

- оцінка "задовільно" (10-15 балів) якщо зміст індивідуальної роботи на 55-74% відповідає зазначеним критеріям;

- оцінка "незадовільно" (14-10 балів) якщо зміст та структура індивідуальної роботи менш ніж на 50% відповідає встановленим вимогам.


РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 401 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...