Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розроблене пристосування призначене для операції 025 – обробка 2-х отворів М8-7Н на радіально-свердлильному верстаті мод.2м55 в деталі "шестірня" 50Н1534



Пристосування являє собою скальчатый кондуктор складається з литого чавунного корпуса (поз.4) в розточці якого кріпиться пневмо циліндр (поз.1). На штоку пневмо циліндра кріпиться плита кондукторная (поз.6). Від проворота плиту кондукторную утримує дві качалки (поз.12), які закріплені на плиті гайками (поз.3.16). Качалки переміщаються по втулок (поз.13) запресованным в отворах корпусу.

На верхній площині плити кріпляться втулки кондукторные (поз.25), через втулки перехідні (поз.26) гвинтами (поз.3.18).

У нижній вибірці плити кондукторной гвинтом (поз.3.19) через сферичну шайбу

Поз. 23) кріпиться притиск (поз.7).

На середній поверхні корпусу встановлений фланець базовий (поз.10), всередині якої переміщується фіксатор (поз.8) підтискається пружиною (поз.9). Зусилля пружини регулюється гвинтом (поз.11)

Встановивши заготовку на фланець базовий ми її центрируем за допомогою фіксатора. Затиск заготовки здійснюється притиском при подачі стисненого повітря за допомогою крана (поз.2), в штоковую порожнину пневмоциліндра.

Просвердливши, через втулки кондукторные отвори ∅6.5 мм. Ми їх знімаємо і подальшу обробку проводимо через перехідні втулки.

При закінченні обробки стиснене повітря подається в поршневу порожнину пневмоциліндра і плита з притиском піднімається вгору.

Кріплення пристосування на столі верстата здійснюється через пази знаходяться на нижній площині корпусу.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 195 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...