Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Журнал перевірки протипожежного стану приміщень перед їх закриттям



Дата пере-вірки Час пере-вірки (годи-ни, хви-лини) Найменування сховища, цеху, майстерні, споруди, гаража, ангара і т.п. Виявлені недоліки Відмітка про усу-нення недоліків Підпис переві-ряючого Підпис особи, відпові-дальної за сховище, споруду
             

До журналу додається затверджена командиром військової частини Інструкція про порядок проведення огляду майстерень, сховищ, парків (гаражів), ангарів і інших пожежонебезпечних приміщень перед їх закриттям.

Здавати під охорону приміщення (сховища), стан пожежної безпеки яких не перевірено, забороняється.

На випадок пожежі й стихійного лиха в секретному органі розробляється інструкція, в якій визначається порядок виклику посадових осіб, відкриття режимних приміщень (зон, території) в робочий і неробочий час, черговість рятування, подальшого зберігання і охорони секретних документів та носіїв секретної інформації.

Інструкція розробляється начальником режимного секретного органу в двох примірниках і зберігається у чергового частини (штабу) і в секретному органі. До інструкції додається схема евакуації і зберігання секретних документів (Постанова КМУ від 02.10.2003 № 1561-1).

Командирам військових частин забороняється здавати в оренду будь-які приміщення без дозволу на початок роботи від органів пожежної безпеки Збройних Сил України.






Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 1298 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...