Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Поточний контроль. Поточний контроль здійснюється на кожному практичному занятті відповідно конкретним цілям теми



Поточний контроль здійснюється на кожному практичному занятті відповідно конкретним цілям теми. Форми проведення поточного модульного контролю включають контроль теоретичної та практичної підготовки.

Перевірка теоретичних знань:

· експрес-опитування з використанням інтерактивних технологій

· тестовий контроль (вхідного та вихідного рівня знань)

· індивідуальне опитування

· рішення типових ситуаційних задач.

Підсумковий контроль

Підсумковий контроль здійснюється на останньому занятті шляхом усного опитування, від якого студент має право відмовитися вразі задоволення кількістю балів за поточну успішність (в такому випадку він отримує 0 балів за останнє заняття).

Шкала оцінок останнього заняття:

«2» - 0 балів

«3» - 7 балів

«4» - 14 балів

«5» - 20 балів

Оцінка останнього заняття не перескладається.

Оцінювання дисципліни

Оцінка з дисципліни виставляється лише студентам, яким зараховані всі змістові модулі з дисципліни.

Максимальна кількість балів, що присвоюється студентам при засвоєнні дисципліни (залікового кредиту ЕСТS) – 180. Кількість балів (оцінка), яку студент набрав з дисципліни, визначається як сума балів за всі змістові модулі. Студент може підвищити оцінку з дисципліни шляхом співбесіди на останньому заліковому занятті.

Студенти, які відвідали всі аудиторні заняття з дисципліни, але не набрали мінімальну кількість балів за поточну навчальну діяльність і не отримали заліку, мають право на повторне складання заліку відповідно до нормативних документів.


перелік навчально-методичної літератури

(ОСНОВНА ТА ДОПОМІЖНА)





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 279 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...