Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Успіхи і невдачі



Дж. Пол Гетті (J. Paul Getty), легендарний засновник компанії Getty Oil, ділився трьома секретами успіху: "Вставайте рано, працюйте допізна, збивайте масло". Дуже багато з нас здатні тільки на перших два кроки.

Ірвінг Берлін (Irving Berlin), автор пісень, скаржився: "Жорстока річ: успіх, якого ви досягли, приводить до того, що ви тепер завжди повинні досягати успіху". "Успіх ніколи не буває фіналом" – як сказав Уїнстон Черчілль.

Успіх, фактично, – головна причина невдачі. П'ять років успішної діяльності зруйнують ваш бізнес. Лью Плетт (Lew Platt), колишній керівник компанії Hewlett-Packard, якось признався: "Одне з найголовніших завдань бізнесу – не зупинитись на своїй попередній успішній моделі діяльності... на рік – це вже дуже багато".

Успіх компанії кінець кінцем залежить від успіху споживачів і партнерів. Але компанія не повинна намагатися подобатись кожному з них. Це вірний шлях до невдачі.

Проте не завжди невдачу слід розглядати як щось погане. Генрі Форд говорив: "Невдача – це тільки можливість почати все робити розумніше".Він додав, що не наймав на роботу тих, хто ніколи не зазнавав невдач. Томас Хакслі, англійський біолог, погоджувався з цим: "Потерпіти невдачу якомога раніше в житті – це найбільша перевага".





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 257 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...