Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Технічне обслуговування системи виведення повітря з-під кожухів ГПА



Турбо група ГПА для зменшення тепловиділення у машин-ний зал, зниження рівня шуму і захисту персоналу від можливості опіків об гарячі поверхні повинна бути закрита кожухом.

Для забезпечення нормального температурного стану корпусів турбіни і зменшення температури кожухів повинно постійно здійснюватися відведення гарячого повітря з порожнини між корпусом турбіни й кожуха за допомогою вентиляторів чи ежекційного пристрою.

Відведення гарячого повітря повинно здійснюватися від найбільш нагрітих місць корпуса турбіни, і по воздуховодам повітроводам відводитись за межі машинного залу, крім того, повинна бути виключена можливість потрапляння газу у воздуховоды повітроводи системи відведення.

Експлуатація вентиляторів відведення повинна виконуватися відповідно до інструкції, при цьому періодично необхідно перевіряти легкість ходу вентилятора, а також муфти, кожуха, натяг ременів і кріплення на опорах.

Робота вентилятора відводу з підвищеною вібрацією корпусів, опор і повітревідвідних повітровідводних коробів не допускається. При експлуатації системи відведення повітря з-під кожухів повинна забезпечуватись герметичність і щільність прилягання повітревідвідних повітровідводних коробів.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 246 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...