Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Київ-2009



КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Імені Тараса Шевченка

Військовий інститут

Кривенко О.В., Качан І.І.

Військова адміністрація

(право військової сфери у визначеннях та схемах)

Навчальний посібник

Київ-2009

Рецензенти:

Петков В.П. – доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України

Шамрай В.О. – доктор наук з державного управління, професор, заслужений діяч науки і техніки України

Шмаков О.М. - доктор військових наук, професор, заслужений працівник освіти України

Кривенко О.В., кандидат юридичних наук, полковник

Качан І.І., полковник юстиції запасу

- Військова адміністрація (право військової сфери у визначеннях та схемах): навч.посібник; / О.В. Кривенко, І.І. Качан, 2-е вид. перероб. і доп. - К.:2009-188 с.

Навчальний посібник складено за програмою курсу "Військова адміністрація". В посібнику відображаються основні поняття основ військового будівництва, правові підстави діяльності Збройних Сил та інших військових формувань України, принципи військового обов’язку і військової служби. Значне місце відведено правовому статусу військовослужбовців, забезпеченню законності у Збройних Силах та інших військових формуваннях, соціальному та правовому захисту військовослужбовців та членів їх сімей.

Видання призначене для курсантів (слухачів, студентів) вищих військових навчальних закладів та курсантів (слухачів, студентів) вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, а також буде корисним усім військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань України та правоохоронних органів спеціального призначення, юристам, викладачам.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 428 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...