Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка до гри. Гравці діляться на декілька команд, кожна з них шикується в колону поодинці, одна паралельно іншій



Гравці діляться на декілька команд, кожна з них шикується в колону поодинці, одна паралельно іншій. Гравці в колонах стоять на відстані витягнутих рук. У гравців, що стоять попереду в колонах, в руках по м'ячу. Це – капітани команд.

Опис гри. По сигналу гравці, що стоять попереду капітани команд, передають м'яч над головою тим, що стоять позаду них. Ті таким ж самим способом передають м'яч назад тим, що стоять. Кожного разу останній гравець в колоні, отримавши м'яч, біжить праворуч від колони до капітана команди, а потім стає першим в своїй колоні. Команда того, хто принесе м'яч раніше інших, одержує виграшне очко. Потім також по сигналу починають передавати м'яч в колонах. І так грають до тих пір, поки всі учасники не побувають в кінці колон і не доставлять м'яч керівнику. Виграє та команда, яка отримає більше очок.

Правила гри. 1. Гра кожного разу починається тільки по сигналу керівника. 2. Передавати м'яч можна тільки над головою, а не іншим способом. 3. Гравець, який упустив м’яч, повинен його підняти, встати на місце і продовжити гру.

Так само можна передавати м'яч і під ногами, широко їх розставивши.

«Вартові і розвідники» («Два табори»)

Місце проведення:спортивний зал, спортивний майданчик.

Інвентар: волейбольний або баскетбольний м'яч.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 370 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...