Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інвентар:гімнастичні лавки(4шт.)



Підготовка до гри.

Посередині залу ставляться чотири гімнастичні лавки у вигляді квадрата, рейками вгору, це – «сідало». Вибирається один що водить – «лис» і один «мисливець». Вся решта граючих – «кури». В одному кутку залу обкреслюється «нора», в якій поміщається «лис». В іншому кутку встає мисливець. Кури розташовуються навкруги сідала.

Опис гри. По сигналу кури починають то злітати на сідало, то злітати з нього, то просто ходити біля «курника» (біля лавок, створюючих курник). По другому обумовленому сигналу лисиця, підібравшись до курника, ловить будь-кого, курку, що торкається землі (пола) хоча б однією ногою. Лис бере засаленого за руку і веде в свою нору. Якщо по дорозі йому зустрічається мисливець, лис випускає спійманого, а сам тікає в нору. Спійманий повертається в курник, після чого всі кури злітають з сідала. Якщо мисливець піймає лиса, вибирається новий лис. Грають 4–6 разів. Виграють гравці, не спіймані жодного разу.

Правила гри. 1. Забігаючи в курник, лис може засалити тільки одного гравця. 2. По сигналу керівника лис повинен покинути курник, незалежно від того, піймав він курку чи ні. 3. Що стоять на рейці можуть надавати один одному допомогу (підтримувати).

«Вовк в яру»

Місце проведення: спортивний зал, спортивний майданчик.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 316 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...