Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кнопка Пуск і Панель задач



У центральній частині панелі задач (рис.39) розташовані кнопки,кожна з яких пов’язана з програмою, що на даний момент працює, або з відкритою папкою. Папки призначені для зберігання інформації так, щоб нею було зручно користуватися. «Натискаючи» ту чи іншу кнопку, можна перемикатися з однієї задачі на іншу.

Рис.39 - Панель задач

Праворуч на панелі задач розташований годинник. Якщо на ньому затримати вказівник мишки, то з’явиться поточна дата. Для зміни часу та дати треба виконати на значку годинника подвійне клацання (Double Click), зробити потрібні зміни і натиснути кнопку OK.

Ліворуч від годинника розташована область індикаторів: клавіатури, антивірусних програм, програм-перекладачів та програм, які працюють із зовнішніми пристроями. Наприклад, під час друкування на принтері з’являється індикатор — значок принтера, при отриманні факсу або електронної пошти — відповідний значок факсу або пошти. Після закінчення роботи такої програми цей значок зникає з панелі задач.

Рис.40 – Вікно властивостей панелі задач та меню Пуск





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 747 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...