Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Для студентів ІIІ курсів



СТРИЙСЬКИЙ КОЛЕДЖ

ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

BUSINESS ENGLISH

ДІЛОВА АНГЛІЙСЬКА МОВА

ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІIІ КУРСІВ

Посібник “Методичні матеріали з англійської мови для розвитку навичок усного мовлення”

Автори:

Кедик С.Я. – викладач вищої категорії, методист Стрийського коледжу ЛНАУ

Татарин О.В. – викладач вищої категорії Стрийського коледжу ЛНАУ

Рецензент: Н. Семко- кандидат філологічних наук, доцент кафедри іноземних мов ЛНАУ

Посібник складено на підставі програми, затвердженої Управлінням вищих навчальних закладів України

Посібник розраховано для студентів ІІІ ІV курсів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації

В посібнику зібрані розмовні теми, діалоги, лексичні вправи, тексти. Посібник розвиває навички читання, діалогічного та монологічного мовлення, допомагає вживати вирази ділового мовлення в реальних функціональних ситуаціях.

ВСТУП

Даний навчальний посібник розрахований на студентів других курсів і орієнтований на вимоги Типової програми з іноземної мови для немовних спеціальностей вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації.

Мета посібника – закласти основи навичок усного мовлення, читання та перекладу текстів середньої складності, що базуються на темах, які закладені в програмі.

Структура посібника: Посібник складається з 8 розділів. У кожному розділі є ситуативні вирази, тексти для читання і перекладу, діалоги, тестові завдання. Закріплення лексичного матеріалу, що подано у виразах та текстах, забезпечується виконанням вправ та тестів до теми.

Цікавий пізнавальний інформативний матеріал допоможе забезпечити комунікативну орієнтацію посібника. Наблизити словниковий запас та навички усного мовлення до живого спілкування – одне з найважливіших завдань посібника.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 178 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...