Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Доц., к.е.н. Харчук В.Ю




РЕЦЕНЗІЯ

на методичні вказівки до виконаннялабораторних робіт

з дисципліни «Облік міжнародних операцій»

(для студентів напряму підготовки 7.030503, 8.030503

«Міжнародна економіка») усіх форм навчання

Автор: ст. викл. Лакіза В.В.

В Україні давно назріла потреба в удосконаленні системи безготівкових платежів і створенні ефективного грошово-кредитного обслуговування підприємств. Від успішного розв’язання цієї проблеми значною мірою залежить ефективність функціонування економіки в цілому і кожного окремого підприємства.Для спеціалістів із міжнародних економічних відносин важливі уміння та здійснювати облік міжнародних операцій. Крім того, слід володіти навиками роботи з відповідними програмними продуктами..

Розроблені методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни необхідні для оцінювання теоретичних знань, що отримані студентами на лекційних заняттях, розвитку практичних навиків та виконання індивідуальної роботи.

У методичних вказівках наведено рекомендації щодо виконання шести лабораторних робіт студентами відповідно варіанту в журнальному списку. У результаті ознайомлення із розробленими автором методичними вказівками можна стверджувати про відповідність їх змісту складу робочої програми і встановленим вимогам до оформлення методичних вказівок.

Загалом методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Облік міжнародних операцій» можуть бути рекомендовані для друку та використання у процесі вивчення відповідного курсу студентами Національного університету «Львівська політехніка».





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 235 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...