Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вирішіть справу по суті



Завдання № З

Товариство з обмеженою відповідальністю «Мовні курси Ілони Давидової» (далі - Курси) уклало з ТОВ «Нарцис» договір про надання послуг з навчання англійській мові. За цим договором Курси зобов'язувалися підготувати 10 співробітників ТОВ «Нарцис» до тестування з розмовної англійської, яке мало проводити іноземна фірма - діловий партнер ТОВ «Нарцис».

За договором курс навчання складав 50 академічних годин. ТОВ «Нарцис» зобов'язувалося забезпечити явку співробітників на заняття та оплатити послуги з навчання. Договором визначалося, що вартість навчання кожного співробітника складає 1000 гривень за повний курс; ціна за послуги в цілому, відповідно, складала 10 000 гривень.

Після тестування ТОВ «Нарцис» сплатило за договором лише 7000 гривень, відмовившись сплатити суму, вказану у договорі. Таке зменшення оплати пояснювалося двома аргументами: 1) після першого заняття один із співробітників ТОВ «Нарцис» звільнився з роботи і заняття з англійської мови більше не відвідував; 2) успішно пройшли тестування лише сім співробітників.

ТОВ «Мовні курси Ілони Давидової» звернулося до суду з позовом про стягнення заборгованості за договором про надання послуг.

Чи повинно ТОВ «Нарцис» оплатити навчання співробіт­ника, який звільнився?





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 190 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...