Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

В механізованому батальйоні. У системі зв'язку батальйону радіозв'язок організовується з метою максимального задоволення потреб управління підлеглими і приданими батальйону підрозділами в



У системі зв'язку батальйону радіозв'язок організовується з метою максимального задоволення потреб управління підлеглими і приданими батальйону підрозділами в усіх видах бою. В сукупності з вузлом зв'язку КСП батальйону лінії радіозв'язку складають основу системи зв'язку батальйону.

В ході бою механізований батальйон може в короткі строки переходити від одного виду бою до іншого (наприклад, в обороні - рішуче контратакувати противника, який вклинився, в наступі - з місця відбивати контратаку).

Батальйон веде бій, як правило, на штатній техніці. При цьому для забезпечення радіозв'язку використовуються як радiозасоби польового вузла зв'язку, так і радіостанції, встановлені в бронеоб’єктах. В певних умовах (у тактичному повітряному десанті, при бою в лісі, горах та ін.) механізований батальйон може діяти в пішому порядку. В цих умовах радіозв'язок забезпечується тільки з використанням штатних переносних засобів зв'язку.

Перехід від одного виду бою до іншого, умови дій батальйону не повинні викликати істотних змін у структурі мережі радіозв'язку батальйону, а необхідні корегування в ній повинні виконуватись у мінімальні строки.

Враховуючи ці чинники, радіозв'язок у батальйоні організується в повному обсязі, з таким розрахунком, щоб зміни тактичних умов не викликали необхідності в істотному його корегуванні.

Основним способом організації радіозв'язку в батальйоні єрадіомережа. Основний вид зв'язку, що забезпечується – телефонний відкритий із застосуванням документів ПУВ.

Радіозв'язок командира і штабу батальйону забезпечується з командиром і штабом бригади і організується з командирами підлеглих, приданих і взаємодіючих підрозділів та об'єктами управління батальйону.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 426 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...