Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні методичні вказівки. Курсове проектування – це самостійна робота студента, отже його тема повинна бути реальною, тобто прийнятною для подальшого практичного застосування



Курсове проектування – це самостійна робота студента, отже його тема повинна бути реальною, тобто прийнятною для подальшого практичного застосування.

У період роботи на курсовим проектуванням студенти систематизують, закріплюють та застосовують на практиці набуті під час навчання знання і навички з дисциплін: «Декоративна косметика та грим», «Технологія перукарських робіт», «Матеріалознавство», «Рисунок» та інші, а також виявляють та реалізують свої творчі здібності.

Розробляючи нові моделі візажу, студенти повинні використовувати досвід роботи передових підприємств перукарського господарства, інформацію методичних кабінетів, прогресивні методи та технологічні прийоми виконання різних видів перукарських та гримерно-візажних робіт.

У процесі роботи над курсовим проектуванням необхідно використовувати матеріали про перспективи розвитку і шляхи вдосконалення побутового обслуговування населення в Україні, а також навчальну та інформаційно-методичну літературу з перукарського мистецтва.

Розроблені моделі макіяжу та боді-арту, передбачені тематикою курсового проектування, повинні відповідати сучасному напрямку моди, індивідуальним особливостям людини, призначенню.

Темою дослідження може бути будь-яка історична епоха або стиль, а також сучасні стилі, що стають базовими для творчого втілення задуму розробки моделі макіяжу.

Теми курсового проектування розподіляють між студентами з урахуванням творчих та практичних здібностей студента, а в деяких випадках окремих студентів слід націлювати на певну тему курсового проектування.

На захист курсового проектування кожен студент повинен заздалегідь подати текст курсового проектування в обсязі 25-30 друкованих аркушів, технологічну карту розробленого макіяжу,фейс-арту, боді-арту, сучасні моделі візажу (4 рисунки), рисунок макіяжу окремо та в образі, 4 фотокартки формату А-4, творчий ескіз (планшет) формату А-3, а також представити розроблену для курсового проектування модель макіяжу безпосередньо на моделі.

Основними показниками якості курсового проектування є доцільність розробленої моделі макіяжу, його сучасність, технологічність, якість та зміст, правописна та технічна грамотність в оформленні курсового проектування, а також його практичної частини.

Якість практичного виконання моделі, відповідність її вимогам, значно впливають на загальну оцінку курсового проектування.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 451 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...