Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зміст, оформлення та обсяг курсового проектування



МІНІСТКРСТВО СВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДУБЕНСЬКИЙ КОЛЕДЖ УЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ

РІВНЕНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ГУМАНІТАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

ЗАТВЕРДЖЕНО

Заступник директора

З навчальної роботи

В. М. Гавриленко

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ДО НАПИСАННЯ КУРСОВОГО ПРОЕКТУВАННЯ

З дисципліни «Декоративна косметика та грим»

Для студентів ІІ спец.-ІІІ курсу спеціальності 5.02020702

«Перукарське мистецтво та декоративна косметика»

Розглянуто і схвалено на засіданні циклової комісії викладачів спеціальності «Перукарське мистецтво та декоративна косметика»

Протокол №__ від «__»________ 2013 р.

Голова циклової комісії _____Д. М. Демида

ДУБНО – 2013

ЗМІСТ, ОФОРМЛЕННЯ ТА ОБСЯГ КУРСОВОГО ПРОЕКТУВАННЯ

Зміст курсового проектування визначається керівником курсового проектування відповідно до теми.

У методичних вказівках наведено приблизний розподіл обсягу курсового проектування та найменування розділів.

У зв’язку з тим, що тематика курсового проектування щорічно поновлюється і доповнюється з урахуванням нових досягнень в перукарській галузі, з урахуванням вимог сучасної моди, допускаються відхилення від приблизної розробки обсягу розділів та від найменувань розділів у середині основних частин курсового проектування.

За структурою курсового проектування складається з титульного аркушу, змісту, вступу, творчої частини, технологічної частини, висновків, списку використаних джерел та додатків.

За обсягом курсового проектування становить 25-30 аркушів набраного на комп'ютері тексту без урахування додатків.

Текст курсового проектування друкується на одній стороні аркуша (формат А-4), шрифт 14 кегель (Times new roman), міжрядковий інтервал 1,5. Абзацні відступи дорівнюють п’яти знакам (1,25). Поля: верхнє - 20 мм, нижнє -20 мм, ліве – 30 мм, праве – 15 мм. Шрифт друку повинен бути чітким, чорного кольору, середньої жирності. Текст роботи має бути вирівняний по формату сторінки (вирівнювання по ширині).

Текст курсового проектування подається на захист в спеціальній папці.

Текст розділяється згідно за змістом на розділи, кожен з яких починається з нової сторінки.

Назви розділів: ЗМІСТ, ВСТУП, ТВОРЧА ЧАСТИНА, ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА, ВИСНОВКИ, СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ, ДОДАТКИдрукують великими літерами симетрично тексту (по центру), шрифт жирний. Всі структурні частини крім творчої та технологічної не мають порядкового номера. Творча та технологічна частини нумеруються римськими цифрами. Кожен розділ містить підрозділи, які мають заголовки. Назви заголовків друкуються малими жирними літерами (перша – велика). Підрозділи нумерують у межах кожного розділу. Підкреслювати назви не дозволяється.

Кожен розділ та підрозділ курсового проектування повинен розпочинатися з нового аркуша і мати порядковий номер.

Нумерація сторінок подається арабськими цифрами без знаку №. Першою сторінкою курсового проектування є титульний аркуш, який включається в загальну нумерацію сторінок, але номер сторінки не ставиться. На наступних сторінках номер ставиться у правому верхньому куті сторінки без крапки в кінці.

Цитати беруться в лапки з посиланням на джерело згідно списку використаної літератури. Посилання в тексті роботи на джерело слід зазначати в квадратних дужках порядковим номером цього джерела за бібліографічним списком і відповідною сторінкою, наприклад: [9, с. 66].

В кінці курсового проектування, після висновків, розміщується аркуш «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ», де наводиться перелік використаної літератури, нормативних довідників, експрес інформації (15-20 джерел). Список використаних джерел надається згідно з вимогами його оформлення.

Рисунки, що входять до складу додатків, підписуються автором курсового проектування. В загальну нумерацію додатки не включаються. Зверху посередині вказується номер додатку та назва зображення. Технологічна карта з позиціями підписується: Схема 1, 2 … і т. д. в тексті повинні бути посилання на рисунки та позиції технології виконання макіяжу, фейс-арту чи боді-арту.

До курсового проектування додається диск CD-R в жорсткій обкладинці з електронним варіантом роботи та фотокартками.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 559 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...