Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Логістизація інвестиційного потенціалу



1. Створення умов ефективної координації потокових процесів.

2. Раціоналізація та оптимізація розробки та реалізації проектів.

3. Оптимізація інвестиційних та логістичних витрат.

4. Підвищення якості інвестиційного продукту.

5. Збільшення тривалості життєвого циклу інвестиційного проекту

6. Мінімізація впливу можливих ризиків.

Третій рівень – інноваційна логістика, що характеризується найбільшим рівнем взаємодії цих економічних категорій.

Відмінність від двох попередніх рівнів взаємодії проглядається насамперед у визначенні об’єктів управління, форм і методів управління.

Якщо на першому рівні об’єктом управління були матеріальні потоки, на другому – матеріальні, фінансові, інформаційні та інші супутні потоки, то об’єктом управління на цьому рівні виступають будь-які потокові процеси.

Така ж ситуація спостерігається стосовно застосування форм та методів управління: перехід від необхідних для забезпечення достатнього рівня управління структурою, необхідних для раціонального (оптимального) управління, до необхідних для раціонального (оптимального) управління будь-якими потоковими процесами.

Слід зазначити, що незалежно від обраної стратегії використання логістичного підходу до проектування системи управління інноваційно-інвестиційними процесами підприємства, важливим елементом забезпечувальної підсистеми є інтелектуальні продукти з логістики, а інноваційна інтеграція суб’єктів економічної системи (держава – наука – виробництво – інфраструктура) дозволить вирішити одну з важливих задач світової економіки – значне зниження споживання всіх видів ресурсів (трудових, паливно-енергетичних, мінеральної сировини і матеріалів) на одиницю вартості валового внутрішнього продукту, що є особливо актуальним в умовах тривалої кризи на сучасному етапі існування вітчизняної економіки.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 257 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...