Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Економічний розділ



Загальний розділ

1.1 Загальна, транспортна характеристика вантажу. Місце вантажу в прийнятій класифікації

1.2 Тара та упаковка, маркування вантажу

1.3 Характеристика району перевезень

Технологічний розділ

2.1 Обґрунтування об’ємів перевезень та вибір вихідних даних

2.2 Вимоги до рухомого складу та його вибір, геометричний розрахунок, розміщення та закріплення вантажу у кузові автомобіля

2.3 Обґрунтування методу вантажно – розвантажувальних робіт та характеристика механізмів

2.4 Розрахунок роботи рухомого складу на маршрутах і визначення експлуатаційної кількості автомобілів

2.5 Визначення середніх техніко – експлуатаційних показників роботи рухомого складу

2.6 Розрахунок коефіцієнтів технічної готовності і випуску автомобілів

2.7 Розрахунок виробничої програми перевезень

Організаційний розділ

3.1 Диспетчерське керівництво перевезень

3.2 Розробка графіка випуску рухомого складу на лінію

3.3 Організація праці водіїв і складання графіків їх роботи

3.4 Правила приймання, перевезення та видачі вантажу

3.5 Документообіг при здійсненні вантажних перевезень

3.6 Техніка безпеки та охорона довкілля при вантажно-розвантажвальних роботах та перевезенні вантажу

Економічний розділ

4.1 Розрахунок доходів за перевезення

4.2 Розрахунок економічної ефективності від впровадження проектних рішень

Висновки

Перелік використаних джерел

Вступ

Транспорт – одна з найважливіших галузей економіки. Він являє собою матеріальну базу для суспільного розподілу праці, спеціалізації і кооперації виробництва, торгівлі як в межах країни, так і на міжнародному рівні. Транспорт впливає на весь процес виробництва – тривалість виробничого циклу, періодичність і величину об’єму поставок сировини, комплектуючих, вивіз готової продукції, місткість складських приміщень та ін.

Виробництвом продукту, який згодом стає предметом для перевезення на транспорті-тобто вантажем, займаються такі галузі промисловості: паливна, цементна, лісова, локомотиво-, вагоно-, автомобіле-суднобудівна, авіаційна, а також енергетична, металургійна, харчова, хіміко-фармацевтична та деякі інші.

Транспорт належить до галузей матеріального виробництва, хоч він не створює нових матеріальних продуктів на відміну від промисловості або сільського господарства, а лише забезпечує переміщення людей та створених матеріальних продуктів. Проте, якщо транспорт не забезпечить необхідного переміщення продукту, то це рівнозначно тому, що продукт не вироблено і він не є готовим для споживання. Крім того, транспортному процесу притаманні всі три елементи, характерні для кожної галузі матеріального виробництва: сама праця, предмет праці і засоби праці. Таким чином, транспорт являє собою галузь матеріального виробництва, а його продукція — це переміщення вантажів і пасажирів у просторі.

Пояснювальна записка до курсового проектування починається із вступу в якому виконавцю необхідно зазначити роль автомобільного транспорту в єдиній транспортній системі, висвітлити основні завдання та перспективи розвитку в області технічного прогресу та удосконалення технології і організації перевезень. Також необхідно зазначити актуальність теми та поставлено основні завдання і цілі які необхідно вирішити та досягнути в ході розробки проекту.





Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 692 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...