Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

При виконанні завдання слід максимально використовувати пояснення




1. Статутний фонд вноситься від імені двох засновників Іванов І.І., Петров П.П. в рівних частках.

2 Надійшли на підприємство сировину в подальшому використовується для виготовлення готової продукції та обліковується на рахунку 20 «Виробничі запаси» (субрахунок 201 «Сировина і матеріали»).

3 Надходження сировини від постачальника відображається записом в дебет рахунку 201 "Сировина і матеріали " і кредит рахунка 631 "Розрахунки з вітчизняними постачальниками" на суму, сплачену постачальнику, без урахування ПДВ. Сума ПДВ операції відображається за дебетом рахунка 6442 "Податковий кредит непідтверджений " і кредитом рахунка 631. Якщо надходженню сировини передував авансовий платіж, то залік авансу постачальнику відображається проведенням за дебетом рахунка 631 "Розрахунки з вітчизняними постачальниками" і кредитом рахунку 3711 «Розрахунки за виданими авансами (у національній валюті)»на суму авансу.

4 На підставі податкової накладної, наданої постачальником, підприємство нараховує податковий кредит з ПДВ при цьому в бухгалтерському обліку проводиться запис за дебетом рахунка 6412 " Розрахунки з ПДВ" і кредитом рахунку 6442.

5 Списання нестачі в межах норм природного убутку необхідно відобразити на с / рахунку 947 «Нестачі і втрати від псування цінностей» В статті витрат «Інші витрати звичайної діяльності та інші операційні витрати» додати елементи:

- Нестачі на складі:

Вид витрат – Матеріальні

Рахунок 8 класу – 809

6 Реалізація готової продукції покупцю відображається за дебетом рахунок 361 "Розрахунки з вітчизняними покупцями" і кредитом рахунку 701 "Дохід від реалізації готової продукції" на суму продажу. Сума ПДВ операції зменшує дохід за дебетом рахунка 701 в кредит рахунку 6432 "Податкові зобов'язання непідтверджені ". Собівартість реалізованої готової продукції списується в дебет рахунку 901 "Собівартість реалізованої готової продукції" з кредиту рахунку 26. Якщо реалізації готової продукції передував авансовий платіж, то залік авансу покупця відображається проведенням за дебетом рахунка 6811 "Розрахунки за авансами одержаними в національній валюті" і кредитом рахунку 361 "Розрахунки з вітчизняними покупцями" на суму авансу.

Питання для самоконтролю знань:

1 Опишіть основний документ завершення періоду - Закриття місяця.
2 Перерахуйте основні довідки - розрахунки по завершальним операція місяці.
3 Перерахуйте основні регламентні операції з бухгалтерського та податкового обліку.
4 Наведіть приклади регламентованих звітів по завершенню звітного періоду.

Зміст звіту:

1 Продемонструвати виконану роботу викладачеві.

2 Надати короткий опис відповідей на контрольні питання.

3 Роздрукувати всі первинні документі.

4 Зробити, в ході виконання завдань скріншоти.






Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 293 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...