Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіант 1. ТОВ "Наталі" уклало договір на отримання товару від ПП "Крокус" за покупними цінами на суму 5000 грн



Задача 1

ТОВ "Наталі" уклало договір на отримання товару від ПП "Крокус" за покупними цінами на суму 5000 грн. на умовах передоплати. При отриманні товару виявлена нестача з вини залізниці – 250 грн., нестача у межах норм природного збитку – 50 грн., з вини матеріально-відповідальної особи – 100 грн. Відобразити в обліку ТОВ "Наталі" здійснені господарські операції, вказати первинні документи.

Задача 2

ТОВ "Будівельник" купує виробничі запаси на суму 12000 грн. (у т.ч. ПДВ) для використання у будівництві споруди цеху промислового підприємства на умовах передоплати у будівельному магазині. Доставка виробничих запасів здійснюється сторонньою організацією на умовах передоплати, її вартість складає 600 грн. (у т.ч. ПДВ). Відобразити в обліку ТОВ "Будівельник" здійснені господарські операції, вказати первинні документи.

Задача 3

У сільськогосподарському підприємстві "Маяк" витрати на вирощування молодняку та тварин на відгодівлі великої рогатої худоби склали 117530 грн. Собівартість побічної продукції (перегній) складає 12810 грн. Дані про наявність та рух поголів'я наведено у табл. 1. Визначити приріст живої маси, собівартість 1 центнера приросту живої маси і 1 центнера живої маси, розрахувати необхідні суми.

Таблиця 1





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 186 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...