Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вказівки до виконання контрольної роботи



Контрольну роботу студент виконує індивідуально в письмовій формі.

Метою контрольної роботи є поглиблення, узагальнення та закріплення знань з навчальної дисципліни, застосування їх при вирішенні конкретних професійних завдань, вироблення в студентів вмінь та навичок самостійної роботи з науковою та навчальною літературою, нормативним матеріалом, а також перевірки рівня освоєння окремими студентами навчального матеріалу. Контрольна робота повинна бути творчою та самостійною. Механічне копіювання використаних джерел не допускається.

Кожне контрольне завдання включає дві частини. Перша частина складається з теоретичного питання, на яке студент має дати відповідь на підставі матеріалів лекцій, підручників, журналів, чинного законодавства і, можливо, власного досвіду. Друга частина є аналітичною роботою.

При виконанні другої частини роботи (рішенні задач) необхідно: вивчити текст задачі, проаналізувати викладені обставини, визначити питання, на які необхідно відповісти, та їх правильність. Обов’язковим у цьому випадку є вибір та посилання на конкретні норми чинного законодавства та аргументованість відповіді. Рішення задач повинно бути змістовним, детальним, зрозумілим, мотивованим. Відповідь «так» чи «ні» не допускається.

Викладення відповіді на контрольне питання (теоретична частина) повинно обов’язково закінчуватися переліком використаних джерел та літератури.

Тему (теоретичне завдання) контрольної роботи студент обирає за першою літерою свого прізвища (див. таблицю). Контрольні роботи студентів, які не відповідають наведеній тематиці до перевірки не приймаються. Перелік рекомендованих тем формується відповідно до програми навчання. Студент може обрати тему самостійно, тільки у разі якщо вона пов’язана з проблематикою, актуальною саме для установи, закладу чи підприємства, де він працює.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 224 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...