Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Міністерство освіти і науки України



Одеська державна академія будівництва та архітектури

Кафедра філософії, політології, психології та права

В.О.Криворучко І.А.Огороднійчук

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
до виконання контрольної роботи
студентами всіх спеціальностей
освітньо-кваліфікаційного рівня – спеціаліст або магістр
з дисципліни «Інтелектуальна власність»  

Одеса – 2011


ББК Х51

«ЗАТВЕРДЖЕНО»

Вченою Радою Факультету Конструювання в промисловому та цивільному будівництві ОДАБА

Протокол № ___ від __________2010р.

Методичні вказівки розглянуті і рекомендовані до друку на засіданні кафедри Філософії, політології, психології та права, протокол № 4 від 04.11.2010р.

Методичні вказівки розглянуті і рекомендовані до друку на засіданні науково-методичної комісії факультету „Конструювання в промисловому та цивільному будівництві” ОДАБА, протокол № __ від ______ 2010р.

Розробники: ст.викладач Криворучко В.О.

ст.викладач Огороднійчук І.А.

Рецензенти:

Кандидат історичних наук, доцент кафедри українознавства ОДАБА Боган С.М.

Кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та диференціальної психології Південно-українського національного педагогічного університету ім.К.Д.Ушинського С.В.Бикова

Стисла анотація.

Методичні рекомендації містять вказівки до виконання контрольної роботи, що сприяє формуванню у майбутніх фахівців знань щодо правовідносин, які виникають з результатів творчої діяльності в рамках прав інтелектуальної власності, варіанти контрольних робіт, а також список літератури.

Відповідальний за випуск: завідуючий кафедрою Філософії, політології, психології та права, кандидат філософських наук, доцент Крижантовський А.В.






Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 227 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...