Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Таблиця визначення якості знань курсантів і студентів під час проведення модуль-контролю



37-40 балів -свідчить про високий рівень знань, навичок, вмінь, які отримав курсант чи студент з навчальної дисципліни, його вміння самостійно розв’язувати складні теоретичні та практичні завдання; 33-36 балів- результат, вищий за середній, але з декількома несуттєвими недоліками; 29-32 балів -свідчить, що рівень теоретичної та практичної підготовки курсанта чи студента відповідає основним вимогам навчальної програми дисципліни, проте мають місце окремі суттєві недоліки у роботі; 25-28 балів -посередній результат, зі значними недоліками; 20-24 балів -результат задовольняє мінімальним вимогам щодо знань, умінь та навичок з даної дисципліни.

Індивідуальна самостійна робота (максимальна кількість балів 30) здійснюється на основі методичних розробок кафедри. Бали за виконання індивідуальних завдань виставляються у журналі обліку відвідування занять курсантами та студентами і їх успішності окремою графою. Результати цієї роботи враховуються під час підсумкового контролю за 100-бальною шкалою оцінювання знань.

Загальна кількість балів, які курсант і студент може отримати за виконання індивідуальної або самостійної роботи зі змістового модулю навчальної дисципліни не може перевищувати 30 балів.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 269 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...