Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розподіл балів, що присвоюються курсантам і студентам



ЗА ПІДСУМКАМИ ВИВЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ:

Поточна успішність Самостійна робота, ІНДЗ Підсумковий тест (модуль-контроль) Сума
  Всього: 30        

Оцінювання знань курсантів і студентів (слухачів) здійснюється за вимогами кредитно-модульної системи і базується на урахуванні кількості балів, отриманих ними в ході проведення поточного, модульного та підсумкового контролю, а також індивідуальної та самостійної роботи.

Поточний контроль (максимальна кількість балів 30) здійснюється під час проведення семінарських і практичних занять, консультацій з проблемних питань навчальної дисципліни та має за мету перевірку засвоєння знань курсантами та студентами, формування необхідних вмінь і навичок з окремих тем. Результати поточного контролю (від „-1” до „3”) заносяться викладачем до журналів обліку відвідування занять та їх успішності.

При підведенні підсумків загальна кількість балів перемножується з коефіцієнтом переводу балів з модульно-рейтингової системи до системи кредитів ECTS, який розраховується в залежності від кількості аудиторних занять та консультацій з курсу за формулою: 30 ÷ Х × Y, де 30 – максимальна кількість балів, Х – кількість семінарських і практичних занять, Y – кількість набраних за поточним контролем балів.

Загальна кількість балів за аудиторні заняття, консультації зі змістового модулю навчальної дисципліни не може перевищувати 30 балів.

Модульний контроль (максимальна кількість балів 40) – це контроль знань курсантів і студентів, який здійснюється після вивчення кожної логічно завершеної частини навчальної програми курсу «Адміністративний процес», тобто змістового модулю. Бали за підсумками модуль-контролю виставляються в журнали обліку відвідування занять та їх успішності. У випадку, коли виявлено незадовільні знання, виставляється незадовільна оцінка з обов’язковим наступним перескладанням. Перескладання модуль-контролю здійснюється тільки одноразово відповідно окремого графіку.

Загальна кількість балів за модуль-контроль не може перевищувати 40 балів.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 196 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...