Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пісочні торти. Торт пісочно - кремовий



Пісочне тісто випікають цілим коржем або в вигляді коржів квадратної і круглої форми. Після випікання охолоджують та склеюють кремом. Торт вагою 500 гр. складається з двох коржів, а вагою 1 кг. - з трьох коржів. Поверхню та бокові сторони змащують вершковим кремом. Бокові сторони посипають обжареними бісквітними крихтами.

Вимоги до якості: торт круглої або квадратної форми. Орнамент з крему, фруктів.

ТОРТ "АБРИКОТИН".

Лікер "Абрикатин" добавляють в помаду.

Пісочні коржі випікають. Охолоджують та склеюють два коржі вершковим кремом. Верхній корж глазурують помадою. Коли помада застигне, розрізають коржі на торти гарячим ножем, щоб були рівні краї. Бокові сторони замащують кремом і посипають обжареними бісквітними крихтами. На поверхню наносять сітку із шоколадного крему. Прикрашають торт вершковим кремом, фруктами або цукатами, обжареними горіхами.

Вимоги до якості: торт квадратний. Зверху заглазурований помадою рожевого кольору та прикрашений кремом. Смак та запах, властиве©?! пісочного тіста, вершкового крему та лікеру "Абрикотин".

ТОРТ "ЛЕНІНГРАДСЬКИЙ".

Пісочні коржі після випікання та охолодження склеюють по два шоколадним кремом. На верхній корж наносять тонкий прошарок фруктової начинки для ґрунтовки та глазурують шоколадною помадою. Коли помада загусне, корж розрізають гарячим ножем на торти. Бокові сторони змащують шоколадним кремом і посипають обжареними бісквітними крихтами. На поверхні торту роблять надпис "Ленінградський" з білого або шоколадного вершкового крему. З бісквіта "буше" випікають круглі коржі. Глазурують їх шоколадом та складають на поверхню в протилежних кутах. Прикрашають торт білим або шоколадним вершковим кремом. Обжареними горіхами.

Торт "Абрикотин" ("Ленінградський" вагою 1 кг і більше складається з трьох або чотирьох прошарків.

Вимоги до якості: торт квадратний, прошарований шоколадним кремом. Поверхня за. глазурована шоколадною помадою, сторони посипані крихтами; зверху торт прикрашений кремом і горіхами.






Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 3172 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...