Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання. 1. Подружжя Анікєєвих вирішили припинити шлюб і склали письмову угоду про те, що Анікєєв не буде претендувати на розподіл квартири



1. Подружжя Анікєєвих вирішили припинити шлюб і склали письмову угоду про те, що Анікєєв не буде претендувати на розподіл квартири, виїде з Кривого Рогу і буде постійно проживати разом з матір'ю у Херсоні. Анікєєва, з свого боку, зобов'язалась не укладати новий шлюб до закінчення інституту їх дочкою - студенткою першого курсу. За посвідченням досягнутої угоди Анікєєви звернулися до нотаріуса. Останній відмовив у посвідченні такої угоди. Чи правомірні дії нотаріуса і чому?

2. Заміжня сімнадцятирічна гр. Луценко звернулася до медичної установи з метою проведення штучного запліднення. Адміністрація медзакладу відмовила їй, посилаючись на недосягнення нею повноліття. Луценко звернулася до суду. Вирішіть спір.

3. З 15 березня 2008р. по 15 березня 2009р. Сидоренко працював у товаристві з обмеженою відповідальністю «Регул» заступником директора по комерційній частині. У зв’язку з переводом у приватне підприємство «Д-г» він був звільнений з роботи. Директор ТОВ «Регул» направив у приватне підприємство характеристику від 15.03.2009р., в якій зазначив, що Сидоренко за час роботи проявив себе «негативно, завдання, що доручались йому виконував неякісно і з порушенням строків, в особистому житті аморальний». Вищезазначена інформація не відповідає дійсності. Дайте правову оцінку фактичним обставинам справи та поясніть що потрібно робити Сидоренко.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 311 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...