Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання. 1. Під час проходження археологічної практики студенти другого курсу історичного факультету Сіренко та Петренко знайшли на розкопках кургану декілька



1. Під час проходження археологічної практики студенти другого курсу історичного факультету Сіренко та Петренко знайшли на розкопках кургану декілька старовинних золотих прикрас. Сіренко запропонував Петренко розділити знахідки між собою і нікому не говорити про це. Чи законна пропозиція Сіренка?

2. Ресторан «Арена» придбав у комісійному магазині картину видатного художника сучасності. Картина була поміщена в одному із залів ресторану з табличкою, де містилися дані про її автора. Один із відвідувачів ресторану звернув увагу на те, що картина є підробкою, тому що оригінал її знаходиться в музеї сучасного живопису. Було доведено, що магазин продав ресторану не оригінал, а копію картини. Ресторан звернувся з позовною заявою в арбітражний суд з вимогою визнати угоду купівлі-продажу недійсною і повернути магазину грошову суму, виплачену за картину. Яке рішення може прийняти суд? На яких підставах? Які можуть бути наслідки, якщо угода буде визнана недійсною і чим це передбачено?

Тема 11. Виконання юридичних обов'язків у цивільному праві.

1. Предмет і принципи виконання цивільно-правових обов'язків.

2. Суб’єкти виконання цивільно-правових обов'язків.

3. Місце, строки та інші умови виконання обов'язків.

4. Забезпечення виконання обов'язків





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 814 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...