Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 7. Види слідчих (розшукові) дії, які проводяться на підставі ухвали слідчого судді. Процесуальний порядок оформлення



1. Які слідчі (розшукові) дії, проводяться на підставі ухвали слідчого судді? Які з цих дій проводяться слідчими найчастіше? Для відповіді на це питання проконсультуватися зі слідчими під час практики.

2. В яких випадках вказані слідчі (розшукові) дії можуть бути проведенні до винесення ухвали слідчого судді?

3. Які процесуальні документи складає слідчий перед та під час проведення слідчих (розшукових) дій, що проводяться на підставі ухвали слідчого судді? Чи встановлені законом або відомчими нормативними актами вимоги до форми і змісту цих документів?

4. Яким є процесуальний порядок проведення слідчих (розшукових) дій, що проводяться на підставі ухвали слідчого судді?

5. З`ясуйте які проблеми можуть виникати у слідчого під час проведення слідчих (розшукових) дій, що проводяться на підставі ухвали слідчого судді? З чим пов’язані ці проблеми та які шляхи їх вирішення вбачають слідчі? Для відповіді на це питання проконсультуватися зі слідчими під час практики.

6. Особливості проведення негласних слідчих (розшукових) дій, що проводяться на підставі ухвали слідчого судді? З’ясувати теоретичну та практичну сторону проблеми.

7. Особливості проведення обшуку? Яким чином проводиться обшук у приміщенні, що не є житлом чи іншим володінням особи?

8. Особливості проведення огляду у житлі чи іншому володінні особи без ухвали слідчого судді та згоди власника

9. Особливості та процесуальний порядок примусового відібрання біологічних зразків у особи.

10. Якими є строки дії ухвали про проведення слідчих (розшукових) дій, що проводяться на підставі ухвали слідчого судді?





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 457 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...