Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кримінального правопорушення



1. Хто має право затримати особу за підозрою у вчиненні кримінального проступку, злочину (визначити всіх працівників ОВС у відношенні до ст. 207 та ст. 208 КПК)?

2. Якими документами оформлюють працівники ОВС факт затримання та доставлення особи за підозрою у вчиненні злочину?

3. Якими є структура і зміст протоколу затримання за підозрою у вчинені злочину?

4. Які процесуальні документи вручаються затриманому?

5. Чи має право особа, затримана за підозрою у вчиненні злочину, повідомити своїх рідних і/чи близьких про затримання? Якщо так, то у який спосіб? Як це право реалізується в ОВС?

6. Якими нормативно-правовими актами, окрім КПК, керуються працівники ОВС під час вирішення питання про затримання особи?

7. Скільки осіб було затримано в ОВС за підозрою у вчиненні злочину з початку року (відповідь потрібно обґрунтувати статистичними показниками територіального РВ та в цілому по Україні)?

8. Яка із підстав затримання визначена у ст. 208 КПК найчастіше використовується на практиці? Для визначення цієї підстави необхідно особисто провести бесіди зі слідчими під час практики.

9. Який процесуальний порядок залучення слідчим захисника до участі у кримінальному провадженні після затримання особи за підозрою у вчиненні злочину? Які проблеми можуть мати місце на практиці? Необхідно особисто провести бесіди зі слідчими під час практики.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 309 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...