Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організаційна структура системи управління персоналом



Сутність та особливості створення організаційної структури служби управління персоналом. Варіанти включення служби в загально організаційну структуру. Формування і варіанти внутрішньої оргструктури системи управління персоналом. Світовий досвід та можливості його використання в процесі створення системи управління персоналом вітчизняного підприємства.

Кадрове забезпечення системи управління персоналом сучасної організації

Сутність кадрового забезпечення системи управління персоналом. Кількісний і якісний склад працівників кадрової служби організації. Методи розрахунку чисельності працівників кадрової служби. Професійна і кваліфікаційна характеристика працівників кадрової служби. Особливості підготовки менеджерів з персоналу в Україні. Світовий досвід.

Документальне забезпечення системи управління персоналом та його основні складові

Діловиробництво сучасної організації: зміст, принципи та організаційні аспекти. Мета, функції та організація кадрового діловиробництва. Класифікація документів кадрового діло виробництва, їх форми і порядок роботи з ними. Нормативне, методичне та правове забезпечення системи управління персоналом.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 191 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...