Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення та порядок захисту курсової роботи



Оптимальний обсяг роботи 45-50 сторінок друкованого тексту, виконаного на одній стороні окремих пронумерованих аркушів паперу у відповідності до стандарту на виконання документів з використанням друкуючих та графічних пристроїв приводу ПЕОМ.

Робота оформлюється на аркушах формату А4 (210-297 мм) через 1,5 інтервали, розмір шрифту 14, шрифт “Times New Roman”. Розмір поля: верхнє, нижнє –20 мм, ліве – 30 мм, праве – 10 мм.

Порядок розміщення структурних елементів роботи наступний: перша сторінка - титульний аркуш (Додаток А). Після титульного аркушу – План, затверджений науковим керівником роботи (Додаток Б), Зміст роботи (Додаток В), в якому вказуються сторінки, Вступ, потім основний текст (Розділ 1, Розділ 2, Розділ 3, Висновки, Пропозиції), перелік літератури і додатки

Розділи та підрозділи повинні мати заголовки. Заголовки структурних елементів та розділів необхідно розміщувати на середині рядка та друкувати прописними літерами без крапки в кінці. Заголовки підрозділів необхідно починати з абзацу (5 знаків) та друкувати звичайними літерами, починаючи з прописної. Відстань між заголовками та наступним або попереднім текстом має бути не менше двох рядків. Не можна розміщувати заголовок в нижній частині сторінки, якщо після нього залишається тільки один рядок тексту.

Розділи та підрозділи нумеруються арабськими цифрами. Номер підрозділу складається з номера розділу та порядкового номеру підрозділу, розділених крапкою, наприклад 1.1, 1.2 і т.д. У назвах Розділу 1, Розділу 2, їхніх підрозділів, рисунків та таблиць повинна бути назва підприємства, яке є об’єктом дослідження.

Сторінки роботи нумеруються арабськими цифрами в правому верхньому кутку сторінок, із збереженням наскрізної нумерації всього тексту.

Ілюстрації необхідно розміщувати безпосередньо після тексту, в якому вони згадуються вперше, або на наступній сторінці. На всі ілюстрації мають бути посилання в роботі. Ілюстрації нумеруються арабськими цифрами в межах розділу та називаються “Рисунок”, наприклад, “Рисунок 3.1 - Динаміка вікової структури персоналу...”.

Цифровий матеріал оформлюють у вигляді таблиць. Таблицю слід розміщувати безпосередньо після тексту, в якому вона згадується вперше, або на наступній сторінці. На всі таблиці мають бути посилання в тексті і нумеруються вони аналогічно ілюстраціям. Слово “Таблиця” розміщують зліва над таблицею, після чого йде її назва. Наприклад: Таблиця 2.2 - Характеристика освітньої структури персоналу...

Формули та рівняння наводять безпосередньо після тексту, в якому вони згадуються, посередині рядка, з полями зверху та знизу не менше одного рядка.

Номер формули або рівняння складається з номера розділу і порядкового номера, розділених крапкою. Номер проставляється в круглих дужках на рівні формули в крайньому правому положенні на рядку. Пояснення символів та числових коефіцієнтів формул слід наводити безпосередньо під формулою, в тій самій послідовності, в якій вони наведені в формулі. Перший рядок пояснень починають з абзацу словом “де” без двокрапки. Пояснення кожного символу необхідно починати з нового рядка.

Посилання у тексті на бібліографічні джерела слід пода­вати. вказуючи порядковий номер за переліком літерату­ри, взяту у квадратні дужки, наприклад [5].

Бібліографічний опис літературних джерел, використаних у курсовій роботі – ПЕРЕЛІК ЛІТЕРАТУРИ, наводиться лише із включенням обов'язкових елементів. Опис книжок починається з прізвища автора у називному відмінку. Після прізвища автора вказують його ініціали, назву книги, місце видання, видавництво, рік видання, кількість сторінок.

У заголовку бібліографічного опису дані про колективного автора подають в офіційній формі, в називному відмінку. У заголовку опису публікацій вищих органів державної влади та управління перед їх найменуванням указується назва країни, наприклад: Україна, Верховна Рада, Кабінет Міністрів.

Назву місця видання наводять повністю у називному відмінку, за винятком назви міста Київ — К.:, перед назвою міста ставиться тире, а потім крапка і двокрапка.

Приклад:





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 151 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...