Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пропозиції по покращенню умов праці



З метою запобігання виробничого травматизму та покращення умов праці потрібно проводити такі заходи:

1. Для зниження шкідливої дії вібрації, яку спричиняють гомогенізатор, насос і сепаратор необхідно встановлювати їх на підлозі цеху з використанням гумових віброізолюючих прокладок.

2. Для зниження шуму необхідно слідкувати за справністю підшипників у приводах апаратів, які його спричинюють, міцністю різьбових кріплень рухомих частин, вчасно проводити перевірку та заміну мастила.

3. Для зниження електронебезпеки потрібно використовувати захисне заземлення електроустановок та щитів, ізоляцію струмоведучих частин приладів, електропроводки, розміщення попереджувальних написів на обладнанні та щитах про високу напругу. Для індивідуального захисту від дії струму потрібно використувувати гумові рукавиць, килимки тощо.

4. Для усунення вологовиділення потрібно перевіряти герметичність обладнання, урівнювальні бачки із закривати кришками, використовувати природну та механічну вентиляцію.

5. Для попередження виникнення травм необхідно стежити за правильністю зборки барабана сепаратора, не відкривати кришку гомогенізатора під час його роботи.

6. Для зменшення волого виділення потрібно використовувати теплоізолююче покриття та вентиляцію приміщення для створення оптимального мікроклімату. А також встановлювати в цеху кондиціонери (наприклад марки MITSUBISHI HEAVY SRK25ZJP-S).





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 323 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...