Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Технічна характеристика. Монтажна база Шасі автомобіля ГАЗ- 53- 02, ГАЗ -3309,



Монтажна база Шасі автомобіля ГАЗ- 53- 02, ГАЗ -3309,

Насос для гідравлічних випробувань Модель НД 16/63Д

Максимальний тиск, МПа(кгс/см2) 6,3 (63)

Номінальна подача, м3 / с (л / год) 5x10 "(16)

Насос ручний (для гідровипробувань) Модель ГН -60

Максимальний тиск, МПа(кгс/см2) 6,0 (60)

Номінальна подача, м3 / с (л / год) 3x10 " 5 (96)

Насос для заповнення апаратури Модель КМ-8/18

Подача, л / с (м3 / ч), не менше 2,4 (8,6)

Напір, м, не менше 18

Обладнання для зварювання:

Зварювальний трансформатор ТД -306 У2

Максимальний зварювальний струм, А 250

Джерело електроенергії від щита промислової електромережі

Маса комплекту, кг 4600

Маса спорядженого агрегату, кг 5826

Кількість місць для пасажирів в кузові 3

Габаритні розміри, м:

довжина 6,455

ширина 2,500

висота 2,915

Завод-виробник: Бакинський машинобудівний завод ім. Сардарова, м. Баку

Вказівка заходів безпеки. Перевірити наявність вогнегасників, трапів, надійність закривання дверей і фіксації трапів в транспортному положенні. Ознайомтеся з технічною документацією об'єктів, роботи. Перевірити наявність аптечки медичної, протигазів, газоаналізатора, інструменту і пристроїв. Перевірити герметичність запірної, сполучної та іншої арматури системи гідровипробування. Перевірити відповідність рівня масла в корпусі дозаправного насоса. Перевірити наявність заземлення електрообладнання, кабеля зовнішнього підключення і заземлюючого кабеля агрегата. Перевірити наявність зварювальної апаратури, електродів, засобів пожежогасіння.

Заборонено куріння при переїздах та ходінні на об'єктах обслуговування, відкривання дверей і вихід з кабіни до повної зупинки автомобіля і висунення трапів. Увімкніть вентиляцію і не допускайте входу членів бригади раніше 15 хв у приміщення об'єктів обслуговування групових замірних установок або допоміжних насосних станцій. Перевірити загазованість приміщень об'єктів обслуговування і при необхідності дайте вказівки про виконанні ремонтних та інших робіт у протигазах. Перевірити стан сепаратора і придатність його до проведення ремонтних робіт. Перевірити закриття всіх засувок сепаратора замірної установки, заглушок на підвідних і відвідних лініях від ємності. " Підбурювання " ємності від газів здійснюйте тільки через засувку в трубі запобіжного клапана. Зніміть турбінний лічильник нафти. Підключити провідник заземлення агрегата до заземленого болта приводу вентилятора (на об'єктах группових замірних установок) або насоса (на об'єктах дотискних насосних станцій). Електрозварювальні роботи виконуйте без доторкання зварювального дроту з нафтогазопроводів. Зварювальні роботи виконуйте на судинах або інших апаратах за відсутності в них горючих і токсичних речовин, а також речовин, що знаходяться під тиском або напругою. Перемикання на клемники зварювального трансформатора проводьте після відключення напруги. Відключення агрегатуа від зовнішнього джерела струму робіть з використанням діелектричних рукавичок та килимка спочатку від промислового роз'єму, а потім від агрегата. Вимкніть вентилятор в приміщенні об'єкта обслуговування. При виникненні аварійної ситуації припиніть всі роботи і прийміть заходи до ліквідації аварії. Прийняти заходи до гасіння пожежі при її виникненні і з надання допомоги постраждалим. Перевірити справність автомобіля після повернення агрегату з лінії. Помічені несправності усуньте. У зимовий час злийте рідинуз системи гідровипробування.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 239 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...