Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основна мета - розвиток загальної витривалості



Завдання:

а) виховання волі, адаптація до перенесення навантажень;

б) зміцнення м'язів, суглобів і зв'язок;

в) вироблення уміння розслаблюватися.

Засоби. Біг у рівномірному темпі при ЧСС (частоті серцевих скорочень) 130-150 уд/хв-1 під час основного заняття 2 рази в тиждень з поступовим збільшенням часу бігу, починаючи з 10-15 хв. Біг можна заміняти ходьбою на лижах, їздою на велосипеді, роботою на велотренажері та ін.

Загально-розвиваючі вправи з предметами (гантелями, скакалками, набивним м'ячем, палицею та ін.) і без них. Безперервне виконання комплексу вправ поточним і круговим методом із середньою інтенсивністю протягом 5-15 хв включається до основних занять 3 рази в тиждень після розминки.

Біг виконується, якщо це можливо, без зупинок з малою і середньою інтенсивністю протягом 5-15 хв., включається в розминку під час основних занять.

Основна мета — розвиток загальної гнучкості, координації.

Завдання:

а) підвищення еластичності м'язів;

б) поліпшення координації рухів.

Засоби: Вправи з великою амплітудою у всіх суглобах і у всіх напрямках (нахили, повороти, перевороти, згинання, розмахування і т. п.) на снарядах, з предметами і без них. Кожна вправа виконується у вигляді серії з 4-6 повторень з дедалі зростаючою амплітудою, 2-3 серії з інтервалами відпочинку 10-20 с. На усі вправи відводиться 8-10 хв.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 658 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...