Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Проведення регламентних робіт з ПГС-500



1. Перекладка парашутно-вантажних систем, укладених для бойового застосування які зберігаються в складських умовах, проводиться не рідше чим через 9 місяців.

Парашутно-вантажні системи, змонтовані на платформі з вантажем і зберігаються в польових умовах, повинні демонтуватися і переукладатися через 1 місяць за умови достатньої просушки системи перед укладанням і запобігання її від улучення вологи.

Одночасно з парашутно-вантажними системами виконується демонтаж амортизаторів, що повинні зберігатися на складах накритими протягом зазначеного часу.

Системи, що зберігаються не покладеними для бойового застосування, повинні отряхуватися не рідше одного разу в два роки.

Перед укладкою купола витримуються у вільному підвішеному стані не менш 6 годин.

2. Технічний огляд парашутно-вантажних систем проводиться перед кожним їхнім укладанням або переукладанням.

3. Просушка парашутно-вантажних систем (кожної їхньої частини), які знаходяться на складському збереженні, проводиться періодично: систем не покладених у камери - 1 раз у два роки (при перетрушенні), систем, покладених для бойового застосування не рідше, ніж через 9 міс. Парашутно-вантажні системи просушуються й у випадках зволоження їх у процесі застосування або збереження.

Просушка систем повинна проводитися в приміщенні, а у весняно-літній час допускається на відкритому повітрі, але в тіні, тому що при тривалому перебуванні текстильних і, головним чином, капронових матеріалів під впливом сонячних променів, особливо у вологому стані, різко знижуються їхні механічні показники.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 178 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...