Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Монтаж сотоблоків амортизатора на платформу



Розірвати в місці строчки пакувальний мішок із сотоблоками Вийняти з мішка один сотоблок і покласти його на нижню основу платформи до одного краю так, щоб один ряд петель сотоболока знаходився біля зубців. Надягти один ряд петель сотоблока на зубці нижньої основи платформи так, щоб крайня петля приходилася на крайній зубець, а інші петлі відповідно на наступні зубці.

Надягти петлі сотоблока на відповідні зубці нижньої основи платформи, розтягти сотоблок до іншого кінця платформи і закріпити петлі сотоблока за відповідні зубці платформи. Аналогічно розтягти другий сотоблок і закріпити його на вільному краї нижньої основи платформи (мал.13.29).

мал.13.29 мал.13.30
1 – зубець; 2 – петля; 3 – сотоблок; 4 – нижня основа платформи; 5 – проміжна основа платформи

Дістати з мішка останні чотири сотоблока і аналогічно розтягти і закріпити на зубцях із двох сторін проміжної основи платформи (мал.13.30).

На нижню основу платформи із сотоблоками покласти проміжну основу платформи із сотоблоками і верхня основа платформи з розтягнутою підвісною системою. Пропустити 20 ременів платформи в отвори всіх трьох основ завести в пряжки (мал.13.31).

мал. 13.31 Платформа

у зібраному вигляді

1 - верхня основа платформи з підвісною системою;

2 - нижня основа платформи з сотоблоками;

3 - проміжна основа платформи з сотоблоками;

4 - ремені платформи





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 144 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...