Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розміщення та кріплення вантажів на платформі



Установити платформу, на якій змонтовані сотові амортизатори і підвісну систему з ременями, так щоб верхня основа платформи розташовувалося догори і було вільна, а ремені виходили за краї платформи.

На платформу може бути установлений вантаж із площею основи, яка не перевищує площа платформи, що має розміри сторін 1,400x1,176м.

Після розміщення вантажів на платформі зробити попереднє затягування ременів на пряжках (мал.13.32) у наступній послідовності: затягти ремені №6,9;

потім затягти ремені №1, 2, 3, 4,5; далі затягти ремені №7,8 і в кінці затягти два бічних ремені.

Стрічками петель бічних швартовочних ременів притягти бічні лямки підвісної системи до вертикальних швартовочних ременям №1 і №5.

Остаточно затягти усі швартовочні ремені за допомогою пристосування для затягування ременів і вільні кінці ременів заправити під затягнуті ремені. Для деяких постачальницьких вантажів (малогабаритних або вантажів, що мають м'яку заводську тару) перед затягуванням ременів по контуру вантажу з боків підкласти великі і малі рами для жорсткості.

мал.13.32 Зашвартований вантаж на ПГС-500 серії 2.

1 – бокові ремені; 2 – стрічка петлі





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 242 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...