Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Монтаж підвісної системи на платформу



Розкласти підвісну систему з пришитими швартовочними ременями. У розвилки крайніх ременів просмикнути швартовочний ремінь із пряжками з одною розвилкою в центрі (мал.13.25), а вліво від нього біля кілець підвісної системи між вітками підвісної системи і пришитих ременів покласти швартовочний ремінь із двома пряжками і відростками. Середній ремінь разом з віткою підвісної системи завести в розвилки перпендикулярних ременів.

мал.13.25 мал.13.26
1 – швартувальні ремені з підвісною системою; 2 – швартувальний ремінь з пряжками і розвилкою у центрі 3 – швартувальний ремінь з двома пряжками і відростками; 4 – верхня основа платформи

Поставити верхню основу платформи на ребро і пропустити» кінці підвісної системи і швартовочні ремені в отвори №1,3,5 (мал.13.26).

Просмикнути ці ж кінці в рівнобіжні отвори з протилежної сторони верхньої основи платформи, а шнури, закріплені на ременях, завести в отвори платформи і зав'язати (мал.13.27).

Простежити за тим, щоб подовжні швартовочні ремені були розташовані під підвісною системою.

У вільні розвилки крайніх швартовочних ременів, закріплених на підвісній системі, завести ремінь без пряжок і з розвилкою в центрі, а вище його біля кілець підвісної системи покласти швартовочний ремінь із двома відростками. Середню вітку підвісної системи і середній швартовочний ремінь, закріплений на підвісній системі, просмикнути в розвилки знову приєднаних ременів (мал.13.28).

мал.13.27 мал.13.28
1 – швартувальні ремені з підвісною системою; 2 – швартувальний ремінь з розвилкою у центрі; 3 – швартувальний ремінь з двома відростками; 4 – верхня основа платформи; 5 – короткі швартувальні ремені; 6 – довгі швартувальні ремені; 7 – шнури швартувальних ременів




Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 157 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...