Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розділ 1. Обґрунтування (ініціалізація) проекту



Вступ

Ресторанний бізнес є дуже прибутковою галуззю підприємницької діяльності. Та прибуток приносять лише ті заклади, які можуть повністю задовольнити потреби споживачів. Це безкінечний шлях удосконалення діяльності абсолютно зі всіх сторін. Успіх закладається на початку проектування. Усі розрахунки є надзвичайно важливими. Саме тому в наш час актуальною є тема всебічного підходу до процесу створення ЗРГ.

Мета проекту: розроблення комплексного закладу ресторанного господарства у складі ресторану української кухні на 100 місць та шинку на 20 місць по вул. Хотинській у м. Чернівці.

Об'єктом дослідження є комплексний заклад ресторанного господарства у складі ресторану української кухні на 100 місць та шинок на 20 місць.

Предмет досліджень - комплексний заклад ресторанного господарства у складі ресторану української кухні на 100 місць та шинку на 20 місць, наукове обґрунтування і розробка технологій десертів і з додаванням функціональної добавки, а саме яблучного кріопорошку.

Задачі дослідження. Для досягнення цієї цілі був поставлений ряд задач:

- дослідити ареал діяльності закладу та аналіз ринку послуг та його конкурентного середовища;

- розробити проект виробничо-торговельної діяльності, охорони праці та техніки безпеки, санітарного режиму закладу;

- розробити організаційну структуру підприємства;

- провести оцінку ефективності капітальних вкладень, окупності інвестиційного проекту;

- удосконалити систему контролю якості продукції закладу;

- удосконалити систему управління;

- обґрунтувати перспективність технологічних перетворень;

- обґрунтувати перспективність використання новітніх технологій.

Практична реалізація.Прийняті у дипломному проекті рішення можуть стати основою для будівництва комплексного закладу ресторанного господарства на вул. Хотинській м. Чернівці.

Розділ 1. Обґрунтування (ініціалізація) проекту





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 406 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...