Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Класифікація будинків за умовною висотою



   
малоповерхові   висотою Н £ 9 м (як правило до 3-х поверхів включно);
багатоповерхові висотою 9 м < Н £ 26,5 м (як правило до 9-ти поверхів включно);
підвищеної поверховості висотою 26,5 м < Н £ 47 м (як правило до 16-ти поверхів включно);
висотні висотою Н > 47 м (як правило понад 16-ть поверхів);

Ступінь вогнестійкості будинку встановлюють залежно від його призначення, категорії з вибухопожежної та пожежної небезпеки, висоти (поверховості), площі поверху в межах протипожежного відсіку.

F Під площею поверху в межах протипожежного відсіку мається на увазі площа поверху будинку або площа частини поверху, яка відокремлена від іншої частини протипожежною стіною 1-го типу.

Ступінь вогнестійкості будинку визначається межами вогнестійкості його будівельних конструкцій та межами поширення вогню по цих конструкціях відповідно до таблиці 9.4.

Конструктивні характеристики будинків залежно від їх ступеня вогнестійкості наведено довідково у таблиці 9.5.

F Умовна висота будинку визначається висотою розташування верхнього поверху, без врахування верхнього технічного поверху, а висота розташування поверху визначається різницею позначок поверхні проїзду для пожежних машин та підлоги верхнього поверху (крім спеціально обумовлених у НД випадків).





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 3842 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...